Edelgistvlokken

5,85 incl. BTW

  • De smaak van kaas
  • Natuurlijk en zonder melk
  • Smaakmaker voor al je hartige gerechten
  • Vegetarische& veganistische keuken
  • je gerechten gaan niet rijzen bij gebruik van deze Edelgistvlokken

Inhoud: 150g

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

Edelgist of Nutritional yeast is een fantastische smaakmaker voor al je hartige gerechten. De pittige, kazige smaak wordt veel gebruikt als kaasvervanger door bv. veganisten. Dankzij edelgist kunnen mensen met een kaas-vrij dieet toch weer zorgeloos genieten van hartige gerechten met kaas.

Onze edelgist werd geproduceerd zonder pesticiden, herbiciden of andere ongewenste additieven. Het is niet bestraald en niet genetisch gemanipuleerd. De gist wordt gecontroleerd gedroogd om de kwaliteit optimaal te houden.

Edelgistvlokken zijn een bron van vitamines B. Ze zijn rijk aan mineralen en plantaardige eiwitten. Ze zijn een natuurlijke smaakmaker in de vegetarische en veganistische keuken. De B6 vitaminen zorgen voor meer energie en de B vitamines in deze gistvlokken vergroten de weerstand. Daarnaast zijn deze super gistvlokken goed voor de huid, nagels en haar en bevatten ze hoogwaardige plantaardige eiwitten.  Omdat gistvlokken ook nog eens een prima smaakmaker zijn en geen chemische toevoegingen bevatten, passen ze prima in een gevarieerd eetpatroon en zijn veganisten en vegetariërs dol op dit kaas vervangend product. Omdat je ook minder zout nodig hebt, is dit natuur product ook goed voor mensen met een te hoge bloeddruk.

nl_NLDutch