Workshop te Moerbeke die je even doet vertragen

Workshop te Moerbeke - Waas

Op zoek naar een leuke workshop gekoppeld aan natuurlijke producten, ecoliving, bewuster leven, vertragen, aromatherapie, natuurlijke gezondheid,…? WELKOM! Ik help jou graag verder! Hier ben je aan het juiste adres. 🙂 

Welke soorten workshop zijn er?

1. Ouder & kind workshop

Deze workshops werden in het leven geroepen omdat het voor zowel ons als volwassene leuk is om creatief aan de slag te gaan als ook onze kinderen mee te betrekken en met hen extra in verbinding te gaan. 

Voordelen van een ouder kind workshop: 

🌿Je huis ligt er na een workshop niet rommelig bij én je hebt geen opkuis. 

🌿Jullie beleven een leuke tijd samen . 

🌿Je leert als ouder OF als kind andere gelijkgestemden kennen. 

🌿Wederzijds leren. Ik geloof heel sterk in het feit dat wij onze kinderen iets kunnen bijbrengen MAAR onze kinderen hebben ons ook zoveel te leren. 

🌿Zelfexpressie & zelfvertrouwen worden gestimuleerd door deel te nemen aan 1 van de workshops. 

🌿Versterken van jullie band samen. 

🌿Herinneringen maken voor het leven. 

🌿 ….. 

2. Adults only

Tijd met onze kinderen is belangrijk maar minstens even belangrijk is de tijd zonder hen. Want ook jij hebt nood aan ontspanning. Jij mag helemaal ontspannen en iets voor jezelf doen zodat je opgeladen bent. 
In deze workshops zijn uiteraard alle volwassenen welkom zonder kinderen.

Hier hebben we het over de werking van essentiële olie, kruiden, gaan zelf creatief aan de slag of nemen de tijd om te ontspannen. 

3. Kids workshop

Klank & Kids

Een workshop alleen voor kinderen. Vaak in een bepaald thema of een aansluiting maar dan zonder de ouders. Let op deze workshops duren maximaal 2tal uur

Denk aan ‘klanken & kids‘. De workshop waarbij kinderen komen kennismaken met klankschalen en andere instrumenten en tegelijk ook tools aangereikt krijgen om te ontspannen. 

Deze zijn niet te vergelijken met de kampdagen.

Vaak gebeurt het dat ik een workshop kom geven bij jullie thuis voor een verjaardagsfeestje bijvoorbeeld. 
Je kan ook DIY koffers huren om de prijs te drukken. Meer info hierover? Zend me even een mailtje. 

Agenda

Waarom moet jij zeker een keertje meedoen?

Workshops bij de vleet, is het niet? Waarom zou je dan specifiek kiezen voor een workshop gegeven door mezelf? 

Workshops zijn:
🌿DESKUNDIG, ik mag écht wel zeggen dat ik weet waar ik over spreek met ruim 10 jaar kennis & ervaring rond aromatherapie. Ook mijn kennis in herboristerie speelt hier zeker ook een meerwaarde.

🌿PRAKTISCH: Ik hou zelf niet van lange theoretische lezingen. Een workshop verloopt steeds zo praktisch mogelijk. Dat wil zeggen dat ik heel gerichte uitleg geef over concrete situaties OF jullie al doende laat leren & ondervinden. 

🌿INTERACTIEF: Jij brengt situaties of voorbeelden mee bij een workshop rond aromatherapie, samen gaan we hiermee aan de slag. 

🌿BEPERKTE GROEP: een beperkte groep zorgt er voor dat ik aandacht voor elke deelnemer heb en iedereen ook kan bijsturen en de juiste uitleg kan geven. Je bent geen NUMMER, ik leer jou heel graag kennen en herken jou ook graag nadien op een marktje of bij een wandeling in het bos. 

🌿CONNECTIES: Samen onthaasten, gelijkgestemden ontmoeten, het zorgt misschien wel voor nieuwe verbindingen in jouw of mijn leven. Mooi toch?!

🌿LAAGDREMPELIG: Je hebt GEEN specifieke voorkennis nodig om deel te nemen aan een workshop; Dat zorgt er voor dat ik 

Locatie

  • Workshops gaan door in kleine, beperkte groep. Dit in onze praktijkruimte te Moerbeke Waas. Terwestvaart 11. Je loopt dan gewoon door het hek door naar achter.
  • Bij een grotere groep OF bij ouder & kind workshops kies ik er voor gebruik te maken van de Refter van Basisschool De Palster. Dat zorgt er voor dat er meerdere mensen kunnen deelnemen maar ook dat er voor de kinderen wat speelruimte & beweegruimte is tussendoor. 
workshop Evelien Moerbeke
nl_NLDutch