Bekijk hier snel het overzicht van wat Familie Oliefant in aanbod heeft.

Met Familie Oliefant wil ik ecoliving toegankelijker maken.
Ik wil JOU mee op pad nemen in de wondere wereld van kruiden & aromatherapie.
Ik geef jou heel graag advies, stel kruideninfusies of bereidingen samen volgens jouw wensen en noden,
hou er van een workshop te geven en gebruik mijn kruiden ook tijdens de stoomsessies.

Hoe kan ik jou helpen?

 

Opgelet, hieronder staat maar een korte samenvatting, de hoofdlijnen. Klik zeker eens door OF stuur een berichtje indien iets niet duidelijk zou zijn. 
Liefs, Evelien

Als ik naar mijn eigen kinderen kijk zie ik hoe ook zij nood hebben aan vertragen & verbinden. In een wereld die ons in een ratrace dwingt wil ik tijd & ruimte scheppen om samen in verbinding te gaan. Dit doe ik door ook workshops te organiseren waar ouder & kind welkom zijn maar ook voor kinderen & volwassenen apart. Een overzicht van de workshops kan je HIER terugvinden. 

Aromatherapie heeft zoveel voordelen. Ik leer ze jou graag kennen door persoonlijk advies OF door een workshop. 

Wist je dat deze ook heel laagdrempelig kan worden ingezet? Zend me gerust een berichtje voor meer info of boek een adviesgesprek in. 

 

Naast een lekkere smaak hebben kruiden ook een ondersteunende werking voor jouw gezondheid. Ik kijk graag op welke manier ik jou kan helpen & werk heel graag een kruideninfusie, roller op maat of een andere ‘bereiding’ op maat uit. 

Dit alles afhankelijk van je klacht, een advies gesprek is zeker eerst nodig zodat er een juiste inschatting gemaakt kan worden. 

Faceherbs

Ik bied een aantal standaard kruideninfusies aan. Denk maar aan warm up, womanpower, boost, happy Bloom,…. Maar ik werk ook graag kruiden op maat uit. 

Je verteld me wat je klacht is, ik breng dit samen met een smaak die jij aangenaam vindt om te drinken. 

Het stomen van jouw yoni heeft ongelofelijk veel voordelen. Je vertraagd, je omarmt de warmte en de kracht van de kruiden. Dit samen zorgt er voor dat we je sacrale chakra ondersteunen en dat je voordelen kan ondervinden hormonaal, emotioneel, psychologisch, spiritueel. 
Meer weten? Dat kan hier! 

Sinds oktober 2023 heb ik het geluk jullie te kunnen ontvangen in onze fysieke mini- shop. Achteraan onze tuin bouwden we het berghok om en staan daar de mooiste zelfzorgproducten ten toon. De ruimte doet ook dienst als mijn werkplaats om kruideninfusies samen te stellen & praktijkruimte. Wees welkom! 

Meer info over de openingsuren kan je hier vinden. 

Geen tijd om eens langs te komen? 24/24 is de webshop open.
Een webshop waar je al die mooie olie, kruiden én ecologische producten kan kopen kon niet ontbreken. Je kan deze hier terugvinden. 

nl_NLDutch