Bekijk hier snel het overzicht van wat Familie Oliefant in aanbod heeft.

Met Familie Oliefant wil ik ecoliving toegankelijker maken.
Ik wil JOU mee op pad nemen in de wondere wereld van kruiden & aromatherapie.
Ik geef jou heel graag advies, stel kruideninfusies of bereidingen samen volgens jouw wensen en noden,
hou er van een workshop te geven en gebruik mijn kruiden ook tijdens de stoomsessies.

Hoe kan ik jou helpen?

Opgelet, hieronder staat maar een korte samenvatting, de hoofdlijnen. Klik zeker eens door OF stuur een berichtje indien iets niet duidelijk zou zijn. 
Liefs, Evelien

11 oktober in Eksaarde:

20 oktober te Hamme:

1 december te Hamme

12 januari te Hamme

16 februari te Hamme

Aromatherapie heeft zoveel voordelen. Ik leer ze jou graag kennen door persoonlijk advies OF door een workshop. 

Wist je dat deze ook heel laagdrempelig kan worden ingezet? Zend me gerust een berichtje voor meer info of boek een adviesgesprek in. 

 

Naast een lekkere smaak hebben kruiden ook een ondersteunende werking voor jouw gezondheid. Ik kijk graag op welke manier ik jou kan helpen & werk heel graag een kruideninfusie, roller op maat of een andere ‘bereiding’ op maat uit. 

Dit alles afhankelijk van je klacht, een advies gesprek is zeker eerst nodig zodat er een juiste inschatting gemaakt kan worden. 

Ik bied een aantal standaard kruideninfusies aan. Denk maar aan warm up, womanpower, boost, happy Bloom,…. Maar ik werk ook graag kruiden op maat uit. 

Je verteld me wat je klacht is, ik breng dit samen met een smaak die jij aangenaam vindt om te drinken. 

Het stomen van jouw yoni heeft ongelofelijk veel voordelen. Je vertraagd, je omarmt de warmte en de kracht van de kruiden. Dit samen zorgt er voor dat we je sacrale chakra ondersteunen en dat je voordelen kan ondervinden hormonaal, emotioneel, psychologisch, spiritueel. 

Sinds ik klein was heb ik een liefde voor de camera. Mooie momenten vastleggen én jou een boost aan zelfvertrouwen geven is hier mijn hoofddoel. Ik kies er voor om alleen nog melkbadfoto’s te maken. Dit vanwege het zachte karakter én de voordelen voor je huid. Ideaal bij een zwangerschap of in het eerste jaar van je baby. OPGELET deze data zijn zéér beperkt ondertussen omdat de focus op kruiden & ons vrouwenlijf ligt. Wens je op de hoogte te blijven van een nieuwe datum? Zend me dan een berichtje! 

Een webshop waar je al die mooie olie, kruiden én ecologische producten kan kopen kon niet ontbreken. Je kan deze hier terugvinden. 

nl_NLDutch