shop moerbeke

Onze eigen winkel & workshopruimte

Na een geweldig leuke tijd in het pop up pand van Baas Lokal (2022-2023) in Sint Niklaas & de daar op volgende pop up winkel wat verder in de Stationstraat (2023) van Sint Niklaas volgde een stille zomer.
Stil op de website, stil op de socials maar achter de schermen werd hier bij ons thuis een stukje van onze bergruimte omgebouwd naar een plaats waar jij fysiek de producten uit de webshop kan komen bewonderen. 

En nu, 22 oktober 2023 is het zover; we openen de deuren van onze shop & workshop ruimte. 
Bovendien is er ook ruimte zijn om healings & stoomsessies door te laten gaan. 

Openingsuren

LET OP: juni – juli & augustus enkel mogelijk na afspraak. De zomer roept ons naar buiten, de kinderen zijn in vakantie. En ik ga gewoon met hen mee. 🙂 

Om de winkel, workshops en stoomsessies goed te kunnen combineren kiezen we voor beperkte openingsuren. Bovendien zijn deze uren ook ideaal in combinatie met mijn gezin & de 1 op 1 healing sessies. Maar ook om tijd te maken voor workshops.  Afwijkingen zullen hier of op de sociale media gecommuniceerd worden.
Geen nieuws = goed nieuws. En dus gewoon open. 

Wil je graag een specifiek product maar lukt het niet tijdens de openingsuren? Stuur me een mailtje of bel even op. We spreken dan een oplossing af. Uiteraard is de webshop ook nog tot jouw dienst. 

Zie ik jou binnenkort?! 


Kom jij jouw cadeautjes shoppen?
Liefs, Evelien 🌿

Voorjaars OPENINGSUREN

Locatie

De winkel & workshoplocatie is gelegen achteraan onze tuin. Je kan gewoon door het hek wandelen en je loopt verder naar het gebouw achteraan. 

Is de poort gesloten? Oeps, dan werk ik op afspraak of genieten we van tijd voor het gezin? Check zeker op voorhand de afhaalmogelijkheden. 

Workshops

Worshops gaan door in een kleine ontspannen groep. Wanneer er veel interesse is kan het gebeuren dat ik toch kies voor een externe ruimte OF las ik extra workshop opties in. 

Wil je graag een overzicht van de workshopkalender zien? Klik dan hier

Opendeurdag - opening

Shop Moerbeke - Opendeur
winkel moerbeke
nl_NLDutch