Overzicht workshops: schrijf jou hier in!

Overzicht komende workshops

Een overzicht van de workshops kan je hier vinden. 
Wees van harte WELKOM! 
Onderstaand kan je de kalender en boekingstool terugvinden. Wist je dat er ook per workshop uitleg staat over de workshop? 
Is het jou niet helemaal duidelijk? Elke workshop heeft ook z’n eigen landingspagina. Daar kan je nog meer info terugvinden. Uiteraard ook steeds welkom in mijn mailbox om jouw vragen achter te laten. 
 

NIEUW!!  VANAF najaar2023 zijn er workshops te Moerbeke Waas. 
Een INTERACTIEVE workshop in beperkte groep, kort bij een prachtig stukje natuur, super gezellig! Kom jij er ook bij? 

Boek hier

Harmony Resonantie Sessie

Laat je meevoeren op een reis van innerlijke rust en harmonie tijdens onze betoverende Harmony Resonantie Session.
Deze klankhealing sessie is een uitnodiging om de drukte van het dagelijks leven achter je te laten en jezelf onder te dompelen in een oase van serene klanken, rustgevende geuren en positieve energie.

Wil je graag meer weten over klankhealing voor volwassenen? Klik dan even door. 

Adres LIVE workshops:

 

Familie Oliefant 

Terwestvaart 11
9180 Moerbeke Waas

OF  voor grotere groepen: Basisschool De Palster, Crevestraat te Moerbeke Waas.

Geef je graag een workshop bij je thuis voor een groepje vriendinnen? Verjaardagsfeestje?
Of onder collega’s? Contacteer me voor een offerte op maat of KLIK HIER voor onze feestformules! 

Wat anderen zeggen over de workshops

De workshop bij Evelien was

De workshop bij Evelien was een hele fijne ervaring. Evelien weet heel goed over wat ze spreekt en heeft enorm veel kennis van kruiden, aromatherapie en nog zoveel meer. Bovendien slaagt ze erin om dit alles heel down to earth en handson aan de man (of vrouw) te brengen.

Ik zou zo’n workshop zeker aanraden als je graag wat meer kennis wilt over de natuur en de werking op je lichaam en welzijn.

workshop review boost je weerstand

Het was een fijne workshop.

Workshop aromatherapie hsp in huis

Workshop aromatherapie hsp in huis p was super! Leuke babbel met de anderen en vele goede informatieve tips en tricks. Dankjewel Evelien voor de duidelijke uitleg en de gezellige avond 😉 en de roller is top!

Dankjewel Evelien voor de fijne

Dankjewel Evelien voor de fijne en leerrijke avond.
Bij het binnenkomen was er meteen een losse en fijne sfeer. Op een vlotte manier wat meer leren kennen over de werking van ons lichaam en nieuwe kruiden ontdekt en hun werkingen.
Het zelf samenstellen van de kruideninfusie was de kers op de taart.
En de gebakjes waren gezond maar vooral heerlijk. Ik ga de receptjes zeker eens testen.

Ik had onlangs de kans

Ik had onlangs de kans om een workshop omtrent etherische oliën te volgen bij Evelien. Ik geef toe ik stond er in het begin een beetje sceptisch tegenover zo van: jaja alsof een olietje je kan helpen tegen iets, dat is enkel voor de goede geur. Dus met een gezonde nieuwsgierigheid begon ik aan de workshop. Het werd er eentje voor mij alleen ;).
Gedurende de hele avond nam Evelien me mee doorheen enkele oliën. Deze werden besproken: wat is het, voor wat kan het gebruikt worden, op welke manier,…
Mijn nieuwsgierigheid dreef me zelf tot de aankoop van enkele oliën. Eens aangekomen maakte op advies van Evelien een mengeling met amandelolie,pepermunt en eucalyptus. En begon deze te gebruiken zowel bij mezelf als bij mijn kinderen. En ik moet zeggen het heeft mij verbaast!
Evenals het gebruik van pepermunt in pure vorm bij hoofdpijn deed me verbazen.
Hopelijk staan er in de toekomst nog zo workshops op de planning!

Na de Pop Up in St Niklaas is het tijd voor een vaste uitvalsbasis in Moerbeke Waas.
Ook hier staat alles in teken van zelfzorg & eco living, onthaasten en terug bij jezelf komen. 

Bovendien is de locatie rustig gelegen én toch vlot te bereiken met het openbaar vervoer. (bus) 

Een prachtige setting die je nog makkelijker doet ontspannen. 
Kom je ook eens af? 
Of lees je liever hier alles nog eens na over de workshops

Workshop in de kijker:

Oliebabbels
wasmiddel maken

Hey! 

Mijn naam is Evelien en ik neem je graag mee in de wondere wereld die de natuur ons brengt. Sinds ik zelf mama werd (x3) ben ik nog bewuster geworden van welke natuurlijke kracht & pracht er is. En door wat meer terug te keren naar de ‘basics’ ondervond ik ook dat dat zeker oké is. 

Met een kindje in huis dat absoluut niet tegen alle chemische rommel kan dat in vele producten zit (anders uitslag) ging ik aan de slag om zelf wasproduct te maken, kwam ik zuivere stukken zeep tegen die ook onze badkamer minder plastic doen bevatten. En dit alles combineer ik met mijn kennis in de aromatherapie & herboristerie. 

Ik ben er van overtuigd dat dit alles samen ons terug in onze kracht kan zetten, ons kan ondersteunen waar nodig. Ben ik dan écht zo iemand die niet open staat voor de hele medische wereld? Nee hoor! Gene paniek, ik geloof er sterk in dat dit een mooie schakel kan zijn. 

Maar hé, ik praat er graag met jou over zodra we elkaar ont-moeten. Of wanneer jij een webshop bestelling ophaalt? 

Evelien

Deze workshops stonden eerder dit jaar op de agenda en heb jij gemist.

  • “Aromatherapie een inleiding” met deze inleiding tot aromatherapie vertel ik jou enkele basis begrippen maar ook de basis tot aromatherapie. Wat is het, hoe ga je olie gebruiken? Hoe herken je kwaliteit? Wat met kinderen & huisdieren? Echt de aller eerste start.
  • “Boost je weerstand” op basis van natuurlijke middeltjes en kruiden de winter door. Op het einde van de workshop nemen we er de kruiden bij en stellen we zelf een kruideninfusie op jouw maat samen. 
  • “Aromatherapie & HSP”: in deze workshop vertel ik jou wat meer over aromatherapie & hoe je deze kan inzetten ter ondersteuning van hooggevoelig zijn. Je gaat naar huis mét een spray of roller. 
  • “Kruiden voor het vrouwenlijf”: we bekijken enkele kruiden en essentiële olie van dichterbij en nemen ook onze cyclus onder de loep, het is niet normaal om last te hebben van pijnlijke menstruatie, jouw energie niveau schommelt gedurende je cyclus en we kijken hoe we kruiden en olie hier kunnen inzetten om nog meer op jouw ritme te gaan leven.
  • Help, ik kan niet slapen!”: In deze workshop bekijken we samen natuurlijke hulpmiddelen om de slaap beter te vatten. 
  • “Ouder – kind workshop: Natuurlijke verzorgingsproducten maken.” We maakten Lippenbalsem, bruisballen én onze eigen scrub. Heerlijk al die geuren en kleuren.
  • “Ouder – kind workshop: Journal & geur.” We maakten ons eigen journal, gingen aan de slag met reflectievragen, genoten van geur, lieten deze binnenkomen,…
  • ……

Heb jij een workshop gemist waarin je interesse hebt? Laat me iets weten, wie weet herneem ik de workshop nog eens. 

Boost je weerstand
Kruiden voor het vrouwenlijf
Workshop januari
nl_NLDutch