Koopje!

Jojoba-olie

21,00 incl. BTW

  • natuurlijke basisolie
  • niet vettig & geurloos
  • 100% zuivere jojoba
  • huid- én haarverzorging
  • Belgisch product

INHOUD: 250ml

Beschikbaarheid: Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

Jojoba is één van de meest gebruikte natuurlijke basisoliën en is zeer veelzijdig. Jojoba olie wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik ook wel Simmondsia California genoemd. De naam Jojoba olie is een beetje misleidend omdat Jojoba olie technisch gezien geen olie is. Het is eigenlijk een vloeibare was en heeft dus een andere samenstelling dan de meeste andere bekende oliën.

Jojoba is een ideale draagolie om je etherische olie in te mengen.

De olie voelt niet vet aan en is geurloos. Om deze redenen wordt Jojoba olie vaak in cosmetica producten en DIY’s verwerkt. Ook is het een olie die vaak ingezet wordt voor de verzorging van je haren. Het hersteld de doffe en gebroken puntjes en geeft je haren een mooie glans.

nl_NLDutch