Uitverkoop!

Treets Hittepit Kersenpitkussen Vierkant

15,50 incl. BTW

  • Duurzame kersenpit vierkant
  • 100% natuurproduct
  • Verlichtend bij rug-, nek- en spierpijn

De isolerende werking van de pit zorgt ervoor dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven.

Beschikbaarheid: Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

  • Verlichtend bij rug-, nek- en spierpijn
  • Vormt zich naar het lichaam
  • 100% natuurproduct

HITTEPIT, een hartverwarmende Zwitserse traditie.

Eeuwen geleden, op een koude winteravond, vond een Zwitserse huisvrouw een unieke toepassing voor…kersenpitten. Ze vulde er kussentjes mee die haar gezin tijdens ijzige winteravonden van een gezellige warmte voorzagen. Al snel won de Hittepit vele harten over heel Europa en werd een comfortabele familie traditie.

Kersenpitten hebben een unieke eigenschap. De isolerende werking van de pit zorgt ervoor dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt HITTEPIT na afkoeling geen warmte aan het lichaam. HITTEPIT vormt zich naar het lichaam en is een 100% natuurproduct.

Gebruik HITTEPIT daar waar warmte verlichting brengt. In bed tijdens koude winteravonden, bij spier- of buikpijn, bij rug- of nekklachten. De Hittepit is ook ideaal bij hand- of voetmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren geactiveerd dient te worden. Hittepit is een eerlijk en natuurzuiver product.

HITTEPIT kan ook goed als koudekompres dienen. Leg het kussentje in dat geval in de vriezer of in de koelkast.

Aanbevolen gebruik:

Gebruiksaanwijzing:
Het kussen dient in de magnetron te worden opgewarmd gedurende maximaal 2,5 minuut bij 700 W. Alvorens de Hittepit in de magnetron wordt geplaatst deze even bevochtigen. Het kussen kan beter te vochtig dan te droog zijn. Als uw magnetron een ander vermogen heeft, dient de verwarmingstijd als volgt te worden aangepast:
Vermogen in watt Verwarmingstijd
• 700 W Max. 2,5 min.
• 800 W Max. 2 min.
• 900 W Max. 1,5 min.
• 1000 W Max. 1 min.
Wanneer u de Hittepit als koude kompres wilt gebruiken dient u deze in een plastic zak in de diepvriezer te leggen. Na enkele uren zorgt de Hittepit voor ideale verkoeling.

Ingrediënten:

100% ecologisch katoen en ecologische kersenpitten.

Opmerking:

Let op! Verwijder altijd het rooster uit de magnetron voordat u het kussen verwarmt.

Algemene informatie:

Afmeting: 38 x 14cm.

Gewicht: 1200g.

nl_NLDutch