Uitverkoop!

Vitamine D3 25mcg 120caps

9,45 incl. BTW

Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en heeft bovendien een positieve invloed op het immuunsysteem. Ook speelt het een rol bij het behoud van sterke botten en is goed voor de werking van de spieren. Eén Vitamine D3 25 mcg capsule bevat 25 mcg vitamine D3.
  • Verhoogt de opname van kalk in de botten
  • Zorgt mede voor een goede weerstand
  • Gemakkelijk slikbare één per dag capsules

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

Bevat 25 mcg Vitamine D3 per kleine, gemakkelijk slikbare capsule. Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten en heeft bovendien een positieve invloed op het immuunsysteem. Ook speelt het een rol bij het behoud van sterke botten en is goed voor de werking van de spieren.

 

Vitamine D3 (Cholecalciferol) is een vetoplosbare vitamine en wordt in de huid gevormd onder invloed van zonlicht. Inname van extra Vitamine D3 wordt door de Gezondheidsraad aanbevolen voor mensen met een donkere huidskleur, mensen die niet voldoende buiten komen, zwangere vrouwen, vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 70 jaar. Vitamine D3 is van belang voor verschillende systemen in het lichaam:

Bloed

Vitamine D3 draagt bij tot normale fosfor- en calciumgehalten in het bloed.

Botten

De Gezondheidsraad beveelt senioren en mensen met een donkere huidskleur aan extra Vitamine D3 te gebruiken ter versterking van de botten.

Cellen en weefsels

Vitamine D3 draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels.

Immuunsysteem

Vitamine D3 ondersteunt het immuunsysteem.

Tanden

Vitamine D3 is van belang voor het behoud van sterke tanden.

Spieren

Vitamine D3 is goed voor de werking van de spieren.

Gebruiksaanwijzing Vitamine D3 capsules

Eenmaal daags één vitamine D3 25 mcg softgel capsule, bij voorkeur bij een maaltijd, innemen. Dagelijkse dosering niet overschrijden.

nl_NLDutch