Womanpower kruideninfusie

5,70 incl. BTW

womanpower: huisgemaakte kruideninfusie gemaakt van oa. Brandnetel, vrouwenmantel & kamille.
Deze kruideninfusie is een échte vrouweninfusie én het stokpaardje van Familie Oliefant.

Zakje – losse thee.

30gram/ zakje

Heb je een verzoek en wens je graag een grotere hoeveelheid buisjes te laten vullen? Neem dan gerust contact op. Dit kan zeker!

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

Womanpower

Zachte kruideninfusie met oa. brandnetel & vrouwenmantel. Door het hoog gehalte aan voedingsstoffen geeft deze infusie jou tijdens en na je menstruatie een echte power up.

Womanpower Kruideninfusie: Een Samenspel van Natuurlijke Vitaliteit

Ontdek de harmonie van vrouwenkracht in elke slok van de Womanpower kruideninfusie, een bedachtzame mengeling van kruiden die eeuwenoude tradities van wellness omarmt. Deze unieke samenstelling combineert zorgvuldig geselecteerde kruiden met bewezen heilzame eigenschappen, waardoor het niet alleen een verfrissende drank is, maar ook een ode aan de kracht en vitaliteit van vrouwen.

Wat maakt Womanpower speciaal?

  1. Vrouwenmantel (Alchemilla vulgaris): Een kruid dat bekend staat om zijn ondersteuning van vrouwelijke gezondheid, helpt vrouwenmantel je in balans te voelen.
  2. Brandnetel (Urtica dioica): Boordevol voedingsstoffen, ondersteunt brandnetel het immuunsysteem en zorgt het voor een gezonde huid.
  3. Kamille: Met kalmerende effecten helpt kamille bij het verminderen van stress en bevordert het innerlijke rust.
  4. Rozenblaadjes (Rosa spp.): Voegt niet alleen een delicate smaak toe maar bevordert ook emotioneel welzijn en verlicht spanning.
  5. Korenbloem (Centaurea cyanus): Met mogelijke ontstekingsremmende eigenschappen voegt korenbloem een visueel aantrekkelijk element toe.
  6. Citroenmelisse (Melissa officinalis): Met een verfrissende citrussmaak voegt citroenmelisse een opbeurend element toe en staat het bekend om zijn kalmerende effecten.

Waarom Womanpower?

  • Hormonale Balans: Vrouwenmantel en brandnetel werken samen voor een gezonde hormonale balans.
  • Stressvermindering: Kamille en citroenmelisse verminderen stress en bevorderen ontspanning.
  • Huidverzorging: Brandnetel en rozenblaadjes ondersteunen een gezonde huid.
  • Algehele Welzijn: De kruiden creëren een smaakvolle infusie voor jouw algehele welzijn.

Geniet van Womanpower als een moment van zelfzorg en een boost voor jouw welzijn. Deze kruideninfusie, doordrenkt met natuurlijke kracht, is jouw partner op de reis naar een gebalanceerde en gezonde levensstijl. Bestel nu en omarm de kracht van Womanpower!

Meer kruideninfusies? Dat kan!

Deze kruideninfusie is ook te koop in de yogazaal van Selina.

nl_NLDutch