Uitverkoop!

KLAAAR wasstrips | witte was

10,00 incl. BTW

KLAAAR wasstrips voor witte was

  • 40 wasbeurten
  • 100% oplosbaar
  • Bioafbreekbaar
  • Superkrachtig
  • Plasticvrij
  • handig in gebruik

 

Beschikbaarheid: Op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

KLAAAR wasstrips voor witte was (40 wasbeurten)

Onze revolutionaire formule houdt je kleding kraakwit en de planeet frisgroen. Dankzij onze compacte wasstrips kan je zware flessen wasmiddel achterwege laten. Da’s niet enkel lekker handig voor jou, maar bespaart ook tonnen plastic afval en CO2-uitstoot. Klaaar wasstrips zijn even krachtig als klassiek wasmiddel, zonder chemische rommel. Met slechts één wasstrip geniet jij een handomdraai van fris, stralend en duurzaam wasgoed. Klaaar voor de schoonste witte was – waservaring ever?

Hoe werkt het?
1. Plaats je witte was / kleding in de wasmachine.
2. Doe één of twee wasstrips in de trommel.
3. Start een normale wascyclus.
Een schone toekomst start bij je thuis
Bij Klaaar geloven we in de kracht van kleine stappen voor grote verandering. Met onze natuurlijke wasstrips verminder je plastic afval, watertransport, milieuvervuiling en je ecologische voetafdruk. Wist je dat een huishouden gemiddeld 24O wasbeurten heeft per jaar? Daar kan je dus heel wat impact mee maken voor een schone toekomst!
  • Verminder CO2-uitstoot: Maak watertransport (vloeibaar wasmiddel = 80% water) en de CO2-uitstoot die daarmee gepaard gaat overbodig.
  • Ban wegwerpplastic: Vermijd plastic vervuiling door te switchen van flessen wasmiddel naar onze supercompacte wasstrips.
  • Houd de planeet schoon: Houd schadelijke microplastics uit het milieu en draag bij aan schone rivieren, oceanen en natuur

Wat zijn wasstrips?

Wasstrips zijn een duurzaam alternatief voor klassiek wasmiddel met dezelfde krachtige werking. Onze natuurlijke formule reinigt en verzorgt je kleding als de beste, zonder schadelijke ingrediënten. Dankzij het compacte formaat van de strips, zijn plastic flessen en ander wegwerpplastic totaal overbodig. Klaaar bioafbreekbare wasstrips zijn ook super handig in gebruik. Gooi eenvoudigweg een strip in de wasmachine en in no time geniet jij van fris, stralend en duurzaam wasgoed.

Zijn wasstrips even krachtig als klassiek wasmiddel?
Zeker weten! Ondanks hun compacte formaat, zijn onze wasstrips net zo krachtig als klassiek wasmiddel. De geconcentreerde formule is lief voor je kleding, je huid en de planeet, maar meedogenloos voor vuil en vlekken. In tegenstelling tot sommige andere natuurlijke wasproducten, zorgen onze strips ook voor een heerlijk frisse geur. De wasstrips van Klaaar.care komen op de markt na het succes van Wondr.care.
Meer eco friendly shoppen kan hier.
nl_NLDutch