Sacred Mountain

63,67 incl. BTW

  • Samenstelling: Sacred Mountain is een mix van essentiële oliën, waaronder spar, cederhout, wierook en ylang-ylang.
  • Gebruik: Deze olieblend is ideaal voor aromatherapie en kan worden verneveld in een diffuser of verdund met een draagolie en topisch op de huid worden aangebracht.
  • Aromatherapie: Sacred Mountain staat bekend om zijn kalmerende en aardende geur, en wordt vaak gebruikt om een gevoel van rust en spirituele verbinding te bevorderen.
  • Voorzichtigheid: Zoals bij alle essentiële oliën, dienen de instructies van Young Living te worden gevolgd voor veilig gebruik, inclusief het verdunnen voor topisch gebruik.

Beschikbaarheid: Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Uitgebreide beschrijving

Sacred Mountain
Sacred Mountain is een essentiële olieblend die wordt aangeboden door het merk Young Living. Young Living is een bedrijf dat gespecialiseerd is in essentiële oliën en andere natuurlijke producten voor welzijn en gezondheid. Sacred Mountain is een populaire olieblend van Young Living en bevat een mix van verschillende essentiële oliën.

Hoewel mijn kennis is bijgewerkt tot september 2021, kan ik je enkele algemene kenmerken van de Sacred Mountain-olieblend van Young Living vertellen, op basis van informatie die beschikbaar was tot die datum:

Samenstelling: De Sacred Mountain-olieblend van Young Living bevat meestal een combinatie van essentiële oliën zoals spar, cederhout, wierook en ylang-ylang. Deze oliën worden vaak gecombineerd om een unieke en aangename geur te creëren.

Toepassingen: Deze olieblend kan worden gebruikt voor aromatische doeleinden, zoals het verstuiven van de geur in een diffuser. Veel mensen vinden de geur van Sacred Mountain kalmerend en aardend. Het kan ook worden verdund met een draagolie en op de huid worden aangebracht voor topisch gebruik.

Aromatherapie: Veel mensen gebruiken Sacred Mountain voor aromatherapeutische doeleinden. Het wordt soms gebruikt om een gevoel van kalmte, gegrondheid en spirituele verbinding te bevorderen.

Let op: Zoals bij alle essentiële oliën, is het belangrijk om de instructies van de fabrikant (in dit geval Young Living) te volgen voor veilig gebruik. Essentiële oliën mogen meestal niet puur op de huid worden aangebracht en moeten worden verdund met een draagolie voordat ze op de huid worden gebruikt.

Houd er rekening mee dat de beschikbare producten en hun samenstelling in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus het is een goed idee om de meest recente informatie van Young Living te raadplegen voor de meest actuele details over de Sacred Mountain-olieblend en hoe deze te gebruiken.

nl_NLDutch