Boek hier jouw stoomsessie

Lieve dames, 

Het is zover, de agenda staat terug open en er is zicht op onze nieuwe praktijkruimte. Heerlijk! 
Deze nieuwe vooruitzichten zorgen ook voor een nieuwe optie om je afspraak in te boeken. Je kan hiervoor nu op de yoni-steam website blijven. Véél handiger. 

Ik draag jou dan graag met opgeladen batterijen het najaar door. 

Liefs, 

Evelien 🌿✨

Wat anderen zeggen over een sessie

Het was een aangenaam ontvangst na een lange rit vanuit de Kempen. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is. Tijdens de behandeling gebeurd er zeer veel bewust en onbewust. Ik kreeg heel veel beelden door en deze hebben de maanden nadien van alles in gang gezet. Daarna is er een korte nabespreking. Ik ben zeer blij dat ik dit heb gedaan en kom zeker nog eens terug.

D.

Wauw, wat een heerlijke beleving!
De stress die zich had opgehoopt in mijn lichaam vond eindelijk een weg naar buiten…
Ik kom absoluut terug!

Dikke merci!

Lena

De workshop bij Evelien was een hele fijne ervaring. Evelien weet heel goed over wat ze spreekt en heeft enorm veel kennis van kruiden, aromatherapie en nog zoveel meer. Bovendien slaagt ze erin om dit alles heel down to earth en handson aan de man (of vrouw) te brengen.

Ik zou zo’n workshop zeker aanraden als je graag wat meer kennis wilt over de natuur en de werking op je lichaam en welzijn.

Hildegard

Het was een fijne workshop.

ines

Workshop aromatherapie hsp in huis p was super! Leuke babbel met de anderen en vele goede informatieve tips en tricks. Dankjewel Evelien voor de duidelijke uitleg en de gezellige avond 😉 en de roller is top!

Sarah

Dankjewel Evelien voor de fijne en leerrijke avond.
Bij het binnenkomen was er meteen een losse en fijne sfeer. Op een vlotte manier wat meer leren kennen over de werking van ons lichaam en nieuwe kruiden ontdekt en hun werkingen.
Het zelf samenstellen van de kruideninfusie was de kers op de taart.
En de gebakjes waren gezond maar vooral heerlijk. Ik ga de receptjes zeker eens testen.

Nadia

Een toffe madam, met de juiste kennis! Ik kocht bij haar het Full Moon Badzout waar ik al heerlijk van heb kunnen genieten. Ook de kruideninfusies van haar zijn zeer smaakvol en hebben me werkelijk geholpen tijdens de koude periodes.

Jazz

Evelien is een gepassioneerde onderneemster die met hart en ziel werkt voor haar klanten. Zowel in aromatherapie als in haar andere diensten gaat ze steeds verder. Voor mezelf en mijn kinderen heeft Evelien haar adviezen een wereld van verschil gemaakt. Ze zijn rustiger, slapen beter, dieper, langer. Ik kan Familie Oliefant van harte aanraden!

Hildegard

Ik volg Evelien al een tijdje, ik vind het erg interessant wat ze doet en welke leuke zaken zij ons allemaal weet bij te brengen. Alles lees ik steeds met de volle aandacht!
Leuk ook dat er in de webshop eco vriendelijke producten te vinden zijn, dit voor groot én klein!
Ik vind haar ook erg toegankelijk, bij een vraagje stuurde ik haar een berichtje en kreeg ik steevast reactie terug met tips & tricks.
Ik bewonder enorm haar kracht en energie, om er steeds zo voor te gaan in haar gezin, in haar job, in haar zijn, in het leren, …
Ik ben fan!

Anoniem

Ik had onlangs de kans om een workshop omtrent etherische oliën te volgen bij Evelien. Ik geef toe ik stond er in het begin een beetje sceptisch tegenover zo van: jaja alsof een olietje je kan helpen tegen iets, dat is enkel voor de goede geur. Dus met een gezonde nieuwsgierigheid begon ik aan de workshop. Het werd er eentje voor mij alleen ;).
Gedurende de hele avond nam Evelien me mee doorheen enkele oliën. Deze werden besproken: wat is het, voor wat kan het gebruikt worden, op welke manier,…
Mijn nieuwsgierigheid dreef me zelf tot de aankoop van enkele oliën. Eens aangekomen maakte op advies van Evelien een mengeling met amandelolie,pepermunt en eucalyptus. En begon deze te gebruiken zowel bij mezelf als bij mijn kinderen. En ik moet zeggen het heeft mij verbaast!
Evenals het gebruik van pepermunt in pure vorm bij hoofdpijn deed me verbazen.
Hopelijk staan er in de toekomst nog zo workshops op de planning!

Jolien

Evelien is een supertoffe madam die altijd paraat staat om je van goeie raad te voorzien. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft, mits een paar tips is er snel resultaat! Een echte aanrader dus, niet alleen voor ouders (to be), maar voor iedereen die met kleine en minder kleine kwaaltjes sukkelt!

Celine
nl_NLDutch