Boek hier jouw stoomsessie

Er zijn momenteel 4 opties om een stoomsessie vast te leggen. 

  • Je komt genieten op onze locatie te Hamme (of een andere gastlocatie) en laat je helemaal in de watten leggen. 
  • Je komt naar de locatie te Hamme & kiest voor enkel een Stoomsessie OF enkel een reiki behandeling
    • Heel eerlijk? Ik blijf  fan van de combinatie. 
  • Je boekt een adviesgesprek in. Hierin neem ik een intake af, kom jij alles te weten over stomen en kan je nadien met de juiste kruiden aan de slag. 
  • Ik kom bij jou aan huis, let wel op, dit is niet altijd in de ideale setting, jij kan niet ontkoppelen van je omgeving en daardoor niet altijd volledig ontspannen. Wens je dit toch is dit op jouw eigen vraag. 
  • Je boekt een stoomsessie in op onze gastlocatie te Antwerpen. LET OP: dit is slechts sporadisch dat ik hier stoomsessies organiseer. 

Wat anderen zeggen over een sessie

Evelien is een supertoffe madam

Evelien is een supertoffe madam die altijd paraat staat om je van goeie raad te voorzien. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft, mits een paar tips is er snel resultaat! Een echte aanrader dus, niet alleen voor ouders (to be), maar voor iedereen die met kleine en minder kleine kwaaltjes sukkelt!

Ik had onlangs de kans

Ik had onlangs de kans om een workshop omtrent etherische oliën te volgen bij Evelien. Ik geef toe ik stond er in het begin een beetje sceptisch tegenover zo van: jaja alsof een olietje je kan helpen tegen iets, dat is enkel voor de goede geur. Dus met een gezonde nieuwsgierigheid begon ik aan de workshop. Het werd er eentje voor mij alleen ;).
Gedurende de hele avond nam Evelien me mee doorheen enkele oliën. Deze werden besproken: wat is het, voor wat kan het gebruikt worden, op welke manier,…
Mijn nieuwsgierigheid dreef me zelf tot de aankoop van enkele oliën. Eens aangekomen maakte op advies van Evelien een mengeling met amandelolie,pepermunt en eucalyptus. En begon deze te gebruiken zowel bij mezelf als bij mijn kinderen. En ik moet zeggen het heeft mij verbaast!
Evenals het gebruik van pepermunt in pure vorm bij hoofdpijn deed me verbazen.
Hopelijk staan er in de toekomst nog zo workshops op de planning!

Ik volg Evelien al een

Ik volg Evelien al een tijdje, ik vind het erg interessant wat ze doet en welke leuke zaken zij ons allemaal weet bij te brengen. Alles lees ik steeds met de volle aandacht!
Leuk ook dat er in de webshop eco vriendelijke producten te vinden zijn, dit voor groot én klein!
Ik vind haar ook erg toegankelijk, bij een vraagje stuurde ik haar een berichtje en kreeg ik steevast reactie terug met tips & tricks.
Ik bewonder enorm haar kracht en energie, om er steeds zo voor te gaan in haar gezin, in haar job, in haar zijn, in het leren, …
Ik ben fan!

Evelien is een gepassioneerde onderneemster

Evelien is een gepassioneerde onderneemster die met hart en ziel werkt voor haar klanten. Zowel in aromatherapie als in haar andere diensten gaat ze steeds verder. Voor mezelf en mijn kinderen heeft Evelien haar adviezen een wereld van verschil gemaakt. Ze zijn rustiger, slapen beter, dieper, langer. Ik kan Familie Oliefant van harte aanraden!

Een toffe madam, met de

Een toffe madam, met de juiste kennis! Ik kocht bij haar het Full Moon Badzout waar ik al heerlijk van heb kunnen genieten. Ook de kruideninfusies van haar zijn zeer smaakvol en hebben me werkelijk geholpen tijdens de koude periodes.

Dankjewel Evelien voor de fijne

Dankjewel Evelien voor de fijne en leerrijke avond.
Bij het binnenkomen was er meteen een losse en fijne sfeer. Op een vlotte manier wat meer leren kennen over de werking van ons lichaam en nieuwe kruiden ontdekt en hun werkingen.
Het zelf samenstellen van de kruideninfusie was de kers op de taart.
En de gebakjes waren gezond maar vooral heerlijk. Ik ga de receptjes zeker eens testen.

Workshop aromatherapie hsp in huis

Workshop aromatherapie hsp in huis p was super! Leuke babbel met de anderen en vele goede informatieve tips en tricks. Dankjewel Evelien voor de duidelijke uitleg en de gezellige avond 😉 en de roller is top!

workshop review boost je weerstand

Het was een fijne workshop.

De workshop bij Evelien was

De workshop bij Evelien was een hele fijne ervaring. Evelien weet heel goed over wat ze spreekt en heeft enorm veel kennis van kruiden, aromatherapie en nog zoveel meer. Bovendien slaagt ze erin om dit alles heel down to earth en handson aan de man (of vrouw) te brengen.

Ik zou zo’n workshop zeker aanraden als je graag wat meer kennis wilt over de natuur en de werking op je lichaam en welzijn.

Wauw, wat een heerlijke beleving!De

Wauw, wat een heerlijke beleving!
De stress die zich had opgehoopt in mijn lichaam vond eindelijk een weg naar buiten…
Ik kom absoluut terug!

Dikke merci!

nl_NLDutch