Rozenkwarts – Edelsteen

2,80 incl. BTW

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde.

  • trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan
  • bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie
  • werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s
  • Fysiek: positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson
  • Geschikt voor baby’s en kinderen

Online je steen bestellen kan. Dan reinig ik hem en zend hem met veel liefde naar jou toe.

Liever eentje zelf uitkiezen zodat je echt jouw zin hebt? Dat kan zeker! Selecteer de afhaal optie en dan maak ik hier graag tijd voor jou.

Formaat: +- 30g per steen

Beschikbaarheid: Op voorraad

Uitgebreide beschrijving

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie.

Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft rozenkwarts een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

De edelsteen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.

Verzorging rozenkwarts

Deze edelsteen kan in principe op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar fel zonlicht kan de kleur van rozenkwarts doen verbleken.

Chakra

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Stier & Weegschaal

nl_NLDutch