Emotionele balans herstellen

20,00 incl. BTW

https://www.familieoliefant.be/event/emotionele-balans-herstellen/

Uitgebreide beschrijving

Ik neem jou mee, dit vanuit mijn kennis als herborist maar ook als ervaringsdeskundige, als mama die helemaal op was na de geboorte van 3 kleine kids.

Kortom, na deze uitleg heb jij de tools in handen om mentaal sterker te staan, emotionele balast los te laten en ook fysiek ervaar je hier positieve gevolgen van. Bovendien kom je ook te weten of gelijk welke detox met eender welke thee jou kan helpen op jouw pad naar een beter mentaal gevoel.

Let wel op, het is niet de bedoeling met deze zuiveringskuur ons te focussen op alleen ons lichaam. De focus ligt op groeien, dit op emotioneel & mentaal vlak.

Dus ben jij iemand die de laatste tijd erg veel last heeft van vermoeidheid, struggles, blokkades, opgekropte emoties? Dan is deze workshop iets voor jou!

Deelnameprijs: € 20 – U krijgt een stappenplan zodat u onmiddellijk aan de slag kan en ook nadien ben ik er om jou te begeleiden en antwoorden te bieden op jouw vragen.

Wens je graag meer info? Of ken je een aantal personen die deze workshop willen volgen? Contacteer me, dan kijk ik wat kan.

nl_NLDutch