Wasbaar maandverband

14,95 incl. BTW

  • Normaal formaat
  • 2 stuks
  • biologisch katoen
  • Wasbaar
  • Beter voor milieu
  • minder irritatie

Uitverkocht

Uitgebreide beschrijving

Wasbaar maandverband. Ideaal als vervanging voor wegwerpmaandverband. Van biologisch katoen. Waterdichte laag van polypropyleen zonder ftalaat of bisfenol. Bevat 2 stuks maandverband, normaal bloedverlies (20×20 cm).

Speciaal ontworpen voor efficiënte bescherming dankzij de waterdichte laag en het absorberende katoenmolton (3 lagen), dit maandverband sluit perfect aan op het lichaam en biedt een perfecte ondersteuning dankzij de vorm en vleugeltjes die zich goed aan het lichaam aanpassen.

Dit maandverband uit de biologische landbouw laat de huid ademen en is heel geschikt ter vervanging van wegwerpmaandverband. Waterdichte laag van polypropyleen zonder ftalaat of bisfenol.

Kenmerken:

Samenstelling: katoen 100% afkomstig uit de biologische landbouw

Milieuvriendelijke textielbehandeling: niet bleken met chloor, verven zonder zware metalen of azokleurstoffen, zuivering van verbruikt water, onder goede maatschappelijke en milieuvriendelijke omstandigheden.

Verpakking van plantaardige cellulose 100% composteerbaar, afgedrukt op gerecycled papier met inkt op basis van plantaardige olie.

Afmetingen: 20 x 20 cm

Vervaardiging: Europees

Met 2 molton lagen om de waterdichte laag heen, bestaat in de versie voor licht en hevig bloedverlies.

Gebruiksadviezen:

Laat een tijdje staan in koud water voordat je het in de machine wast op 60°. Wassen met lauw water wordt aanbevolen.

Gebruik geen bleekmiddelen of chloorproducten voor de reiniging. Niet strijken

nl_NLDutch