The Nutty Farmer – Cashew Noten

4,65 incl. BTW

Ontdek de unieke smaken van The Nutty Farmer’s notenassortiment! Laat je verrassen door de volgende smaakvarianten:

  1. Happy Hippo: Een oriëntaalse kruidenmix met een vleugje pomegranate. Deze smaak is geïnspireerd door The Nutty Farmer zelf, bekend om zijn optimisme en vrolijke karakter.
  2. Burning Buffalo: Een mix van gerookte kruiden en pikante specerijen die je meeneemt op een avontuurlijke smaakreis. Bereid je voor op een pittige en rokerige smaakbeleving.
  3. Giraffic Spiced Caramel: Geniet van de zoete smaak van karamel met een verrassende kruidige twist. Deze notenmix is geïnspireerd door The Nutty Farmer’s liefde voor karamel en zijn favoriete dessert, tiramisu.
  4. Crocodile Curry: Een unieke combinatie van rozemarijn en curry, geïnspireerd door The Nutty Farmer’s passie voor zowel kruidige smaken als verfrissende zwempartijtjes in zijn tuinvijver.

    OP = OP deze zullen niet meer terug in het gamma komen en zijn een restje van de POP UP SHOP.

Uitgebreide beschrijving

The Nutty Farmer

Ontdek de unieke smaken van The Nutty Farmer’s notenassortiment. Laat je verrassen door de volgende smaakvarianten:

  1. Happy Hippo: Met oriëntaalse kruiden en granaatappel. Net zoals The Nutty Farmer zelf, straalt deze smaak optimisme uit. Deze combinatie van exotische kruiden en verfrissende granaatappel geeft een unieke twist aan de notenmix. Laat je betoveren door deze vrolijke en smaakvolle ervaring.
  2. Burning Buffalo: Met gerookte kruiden en pikante specerijen. The Nutty Farmer’s leven zit altijd vol avontuur! Met zijn geheime mix van pittige kruiden, geïnspireerd door zijn reizen naar Texas, laat hij je telkens weer versteld staan. Bereid je voor op een avontuurlijke smaakreis met deze krachtige en rokerige notenmix.
  3. Giraffic Spiced Caramel: Met karamel en kaneel. The Nutty Farmer heeft ook een zoete kant. De combinatie van zijn liefde voor karamel en de smaak van zijn favoriete dessert, tiramisu, leidde tot de creatie van deze speciale smaak. Geniet van de zoetheid van karamel met een verrassende kruidige twist, geïnspireerd door de vlekken op een giraf.
  4. Crocodile Curry: Met rozemarijn en curry. Curry is zonder twijfel The Nutty Farmer’s favoriete specerij. Hij combineerde deze kruidige smaak met zijn andere passie, een verfrissend zwempartijtje in zijn zwemvijver. Het resultaat is een unieke notenmix met de pittige kick van curry en de verfijning van rozemarijn.

Elke notensmaak van The Nutty Farmer is zorgvuldig samengesteld en met liefde bereid. Laat je smaakpapillen verrassen door deze bijzondere combinaties van smaken en texturen. Of je nu op zoek bent naar een hartige of zoete traktatie, The Nutty Farmer biedt een scala aan opties die je zeker zullen bekoren.

Lees hier Frederic zijn verhaal.

Liever GRANOLA? Ook dat kan je op onze website terugvinden.

nl_NLDutch