Over mezelf

Ik ben Evelien en naast mama van 3 knappe zoontjes ook aromatherapeut & herborist. Kortom, een creatieve duizendpoot die graag men ziel in het werk steekt dat ik doe, dat past ook wel . 

Deze weg sloeg ik in nadat ik 3 prachtige zonen op deze wereld bracht.

Het begon al bij het zwanger raken. Vrij snel kreeg ik te horen dat dit niet zou lukken en kreeg ik hormonen voorgeschoteld. Ik slikte & spoot. Godzijdank had ik heel ‘snel’ door dat dit niet oké was én bovenal dat mijn lichaam niet akkoord was. Ik belde alle volgende afspraken af en ging een berkensap kuur halen. Alle rommel moest zo snel mogelijk uit mijn lijf. 

Ondertussen lag de focus ook op het verbouwen van onze woning en ging het leven zijn gangetje. Geen afspraken meer, geen dagelijkse trackings van wat mijn lijf deed. Wél gezonde & gebalanceerde voeding, af en toe wat beweging, 1x in de maand de beste Reiki coach ever,… 

Toen ik eind  januari 2017 heel erg goed de salami uit de brooddoos van een leerling kon ruiken dacht ik, amai dat was wel erg straf. Toen ik een week later 3 keer moest overgeven dacht ik, “dju, er is misschien toch wat meer aan de hand.” Ik kreeg het over mijn hart om nog eens een test te kopen en jawel binnen de seconde zag ik daar waar er nooit eerder een streepje stond een dikke vette knalstreep. 

Het was zover. Huilen en lachen tegelijk, spanning, ongeloof, een rollercoaster van emoties kwam op ons af. 

Mijn eerste zwangerschap was ik zo ziek dat ik amper iets kon binnenhouden. Ik vermagerde en leefde op de zetel als slap vodje. “Hyperemesis gravidarum” schreven de vroedvrouwen in mijn boekje toen ik een weekendje bij hen ging logeren om weer op te kricken.  Tijdens mijn tijd op materniteit was ik zo slap. Maar werd ik wel verplicht om te rusten. Iets wat ik nauwelijks had gekend. 

Na dat verblijf van 3 dagen was ik genoeg opgepept om me te laten behandelen met acupunctuur & aromatherapie tegen deze misselijkheid. En jawel in de meimaand was het al een pak beter. Maar Waw, dat was intens. 

Ook daarna in de volgende zwangerschappen waren kruiden & aromatherapie steeds een rode draad. Ook voor mijn kleintjes trouwens. Want amai, die kunnen nog al een keertje ziek zijn. Elke week is er wel iemand anders aan de beurt. 

De natuurlijke krachten van aromatherapie & kruiden wil ik jullie dus graag leren kennen. Enerzijds door gericht advies te geven bij klachten. Anderzijds door de webshop. Waar je eco- friendly producten kan terugvinden. 

Uiteraard hebben deze natuurlijke producten ook een positief effect op ons mentaal welzijn. Ze helpen jou de balans terugvinden die misschien wel even zoek is. En ook daar kunnen kruiden en/of aromatherapie een steentje bijdragen. Die keuze ter ondersteuning ligt volledig bij jou. 

Je kan me steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie & een antwoord op jouw vragen.

nl_NLDutch