Melkbad

Melkbad fotografie is het nemen van foto’s in een bad gevuld met water & melk. De witte kleur van de melk geeft een zachte uitstraling. Vaak worden er bloemen ter decoratie gelegd of soms ook stukken fruit.  Een melkbad of ook wel milkbad zorgt dus voor mooie zwangerschapsfoto’s of baby foto’s.

Daarnaast is het melkbad ook zeer goed voor je huid. De melk zorgt er voor dat je dode huidcellen verwijderd worden. Op die manier komt er een nieuwe zachtere huid tevoorschijn.

Toch nog op zoek naar een extra voordeel? Je zelfvertrouwen krijgt een ongelofelijke boost door nadien de resultaten te bekijken. Hallo Self-love

                                                      Laatste plaatsjes in augustus! 

                           Gebruik je code: “ZOMER22” en krijg tem 21/7 €50 korting.
Geen data zichtbaar op de kalender? Stuur me dan een berichtje dan kijk ik wat ons beiden het beste past. 

Melkbad

Zwangerschap

Tijdens het laatste trimester van je zwangerschap een melkbadshoot inplannen lijkt mij zeker een goed idee om enkele leuke herinneringen vast te leggen.

Je lichaam is op zijn mooist nu je dat prachtige wondertje in je draagt.
Een ideale fotoshoot ook als je een partner hebt die niet graag meewil op de foto. Uiteraard kan je partner wel gewoon meekomen tijdens de shoot.

Als je een melkbad fotoshoot inboekt spreek ik met jou graag je wensen af. Heb je graag bloemen of toch liever fruit in het water?  Welke neutrale zachte kleding wil je dragen of liever bedekt naakt? Alles is volgens jouw wensen.
Wist je dat ik, indien je dat wenst, ook tijdens het melkbad voor de zwangere dames wat Magnesium kan toevoegen? Het helpt je heerlijk relaxen en is rustgevend voor vermoeide spieren & gewrichten. Na de zwangerschapsshoot kan je uiteraard een douche nemen.

Er ligt voor jou een heerlijke Wondr – zeepbar op je te wachten. En uiteraard neem je de overige bar gewoon mee naar huis na afloop van de shoot.

Baby & Kids - Melkbad

Een melkbad voor kinderen of baby’s is een unieke, leuke én originele manier om je kinderen in beeld te brengen. Een leuk idee is de eerste verjaardag of als je kindje net kan zitten. Het kan ook leuk zijn om samen met mama net na de geboorte samen in bad te gaan. Ook deze melkbadfotoshoot zorgt ongetwijfeld voor mooie herinneringen. En uiteraard kan alles op maat worden afgestemd.

Melkbad

Melkbad - fotoshoot

Deze zomer slechts 3 data vrij. Wees er snel bij! Wens je liever in het najaar een afspraak? Mail me dan om verder af te spreken.

Boek hier jouw shoot

Melkbad

Na je zwangerschap vlot herstellen?

Wist je dat het stomen van je baarmoeder zorgt voor een vlot herstel? Na de intake zorg ik voor de juiste kruiden en kan je aan de slag bij je thuis, dicht bij je kindje of op een locatie naar keuze. 

nl_NLDutch